Τα δεδομένα σας

Διαγράψτε τα δεδομένα σας

Μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας στο Studycamp και όλα τα δεδομένα του οποιαδήποτε στιγμή, απευθείας από την εφαρμογή.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας

  1. 1Συνδεθείτε στο Studycamp στο studycamp.ai/login.
  2. 2Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Λογαριασμός.
  3. 3Κάντε κύλιση στο Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε.

Τι διαγράφεται

Η διαγραφή είναι άμεση και μόνιμη. Δεν είναι μια ήπια διαγραφή ή μια προγραμματισμένη εκκαθάριση. Διαγράφει:

  • Τον λογαριασμό σας, το email και τις πληροφορίες προφίλ
  • Όλα τα workspaces, αρχεία, σημειώσεις και φάκελοι
  • Όλες οι κάρτες, κουίζ, περιλήψεις και συνεδρίες μελέτης
  • Καθήκοντα, ημερολογιακά γεγονότα, βαθμοί και καταλόγοι
  • Σελιδοδείκτες, πίνακες kanban και ιστορικό pomodoro

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;

Στείλτε email στο [email protected] από τη διεύθυνση του λογαριασμού και θα το διαγράψουμε χειροκίνητα.

Δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για το ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί.