Твоите данни

Изтрий данните си

Можеш да изтриеш трайно акаунта си в Studycamp и всичките му данни по всяко време, директно от приложението.

Как да изтриеш акаунта си

  1. 1Влез в Studycamp на studycamp.ai/login.
  2. 2Отиди на Настройки, след това Акаунт.
  3. 3Скролирай до Изтриване на акаунт и потвърди.

Какво се изтрива

Изтриването е незабавно и трайно. Не е меко изтриване или планирано почистване. Изтрива:

  • Твоят акаунт, имейл и информация за профила
  • Всички работни пространства, файлове, бележки и папки
  • Всички флашкарти, тестове, резюмета и учебни сесии
  • Задачи, събития в календара, оценки и списъци
  • Знаци, канбан дъски и история на помодоро

Не можеш да влезеш?

Имейл [email protected] от адреса на акаунта и ще го изтрием ръчно.

Виж нашата Политика за поверителност за това какви данни събираме и защо.